On the Wings of Freedom - Traject De Doorbraak

Een traject rond bevrijding

- Destijds had ik een aantal coachen en psychologen die me oplossingen gaven en me zelfs deden nadenken over wat ik kon doen om mijn leven te verbeteren. Dat werkte tot op bepaalde hoogte. Maar ik miste iets want ik bleef onrustig en vaak gestressed… Ik miste het om echt naar mezelf te luisteren.

Dat veranderde toen ik opleidingen ging volgen die meer lichaamsgericht waren en die de verbinding tussen mijn denken en de reacties in mijn lichaam versterkten: Hypnose, Beweging en Dans, associatietraining, familieopstellingen, de Hopemethode, ademwerk, relaxatie. Waar ik vroeger gewoon stress had of geëmotioneerd was, begon ik door te krijgen wat er in me gebeurde en hoe ik ermee om kon. Ik werd veel rustiger en begon oplossingen vanuit mezelf te vinden die mijn leven echt verbeterden.


Als kind pikken we heel veel op uit de omgeving en aangezien de wereld nog niet perfect is leren we goede zaken aan, maar we leren ons ook klein houden en gaan de kritiek geloven die we over ons heen krijgen. En ons hoofd gaat daarop strategieën zoeken om leven toch wat aangenamer te maken zoals teveel snoepen, eten, of ander verslavend gedrag, je behoeften onderdrukken, je te snel verdedigen zonder echt naar de ander te luisteren, je niet durven uiten, teveel piekeren, faalangstig worden…


Maar als je deze strategieën als volwassene blijft volhouden dan kan je ‘jezelf niet zijn in je eigen leven’. En dat wringt tot je doorhebt dat ons lichaam gemaakt is om zichzelf te genezen als we leren stilvallen en tot rust komen en willen kijken naar wat er aan de hand is. Zo kunnen we oude gewoontes opsporen, loslaten en ombuigen.


We hebben een traject opgesteld om structuur, helderheid en een veilige oefenruimte te creëren om met ‘dat luisteren naar jezelf en jezelf bevrijden’ te starten of je erin te verdiepen.


In de 7-thema avonden zetten we haalbare, lichaamsgerichte stappen naar een rustiger, prettiger en doelgericht leven waarin je helemaal aanwezig kan zijn. Je krijgt inzichten, leert mediteren, vanuit jezelf bewegen, tot rust komen, jezelf en je gewoontes observeren en ombuigen tot je helemaal mee bent in wat voor kracht en heling er in je lichaam en geest aanwezig zijn.


Je maakt een goede keuze om je in te schrijven in het traject als je het gevoel hebt dat je energie, levenskracht, daadkracht en vitaliteit op een laag pitje staan. Gun jezelf dan de kans om oude patronen en beperkingen, die je energie verstikt hebben, te doorbreken.


De thema’s:
1) Ontwikkel een vertrouwensband met jezelf
2) Herken de signalen die je lichaam geeft
3) Ontwikkel meer autonomie
4) Het mysterie van de Liefde
5) Creativiteit uiten en je stem laten horen
6) Ontwikkel je intuïtie
7) Vergroot zelfkennis en spiritualiteit


Het doel van het traject is dat jij er met meer lef durft staan en je rustiger voelt in het dagelijks leven! Ben je ook zo enthousiast als degenen die zich al inschreven, doe dan zeker mee!

Traject: De Doorbraak!
Dinsdagavond om de twee weken
vanaf 14 september 2021 – 19u tot 21.30u
Inschrijvingslink: https://app.desky.be/site/DeDoorbraak/online-scheduling?event=5rzdpnckcr4ca6qo
Prijs traject: 189€
Plaats: zaal De Doorbraak - Zolder

0
Feed

Schrijf een reactie