Blog

Zoeken

Een gelukkiger en gezonder leven met Hypnose!

Bijgewerkt op: 23 mrt.

Lezing!


Hypnose is een van de krachtigste hulpmiddelen om te veranderen hoe je geest de wereld ervaart. Het menselijk denken met zijn overtuigingen en gewoontes is ongelooflijk krachtig. Je hebt een onbewuste wijsheid in je die met gerichte aandacht bewust ingeschakeld wordt.


Doordat je een brug legt tussen je bewust en onderbewust brein, kan je de kracht van je onbewuste gebruiken om angsten en fobieën te overwinnen, blokkades op te ruimten, doelen te bereiken, verslavend gedrag en patronen los te laten, prestaties te verbeteren, waardoor je zelfvertrouwen en zelfzekerheid opbouwt.


Op deze inspiratie-avond gaat het over: Focus op een gelukkiger en gezonder leven in plaats van op afslanken!


Want wondermiddeltjes van buitenaf bestaan niet. Poedertjes, het perfecte dieet, de juiste methode, het beste beweegplan, de strafste mentale strategie…


Want je weet hoe het gaat: Telkens als je een periode heel erg je best gedaan hebt om af te vallen, wordt je weer terug gezogen in de MACHT der GEWOONTEN. En dan kan je moedeloos en heel wat kilo’s zwaarder weer bij nul beginnen.


Wat helpt is naar binnen kijken in plaats van het buiten jou te zoeken. Daar zitten die gekke gewoontes die vragen om aangepast te worden.


Klaar om het anders aan te pakken? En te zien wat mogelijk is en wat niet?


Boek je ticket voor 25 maart om 19.30u.


Waar: Zaal De Doorbraak

Wanneer: 25 maart van 19.30u tot 21.30u

Inbegrepen: thee en water

Bijdrage: 15€

Inschrijvingslink: https://app.sitee.io/site/DeDoorbraak/online-scheduling?event=retpu88jz8olo4a5


97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven