Blog

Zoeken

Manifesteren kun je leren!

Bijgewerkt op: 6 apr.

Manifesteren is het zichtbaar maken van jouw gedachten, wensen en dromen. In plaats van er alleen aan te denken zie je precies voor je hoe jouw leven eruit zal zien. Je bedenkt wat ervoor nodig is om daar te komen en onderneemt actie. Als jij iets heel graag wilt dan gebeurt het ook!


Je hebt een duidelijk doel voor ogen of je wil er nog één vinden: een fijne relatie, een droomhuis, een succesvolle carrière, verder openbloeien als mens...


De kunst van het manifesteren zit in doelen stellen, open staan voor wat er op je pad komt en op het juiste moment handelen. Soms vraagt het universum om innerlijk oude belemmeringen te gaan opruimen eer je verder kan. Dit is deel van het proces. Je krijgt ook inzicht in waarom bepaalde zaken jou telkens overkomen!


Manifesteren zit diepgaander en ingenieuzer ineen dan dat je op het eerste zicht zou denken. Het doel is niet alleen 'hebben wat je wilt' maar ook 'meer innerlijke vrijheid en geluk ervaren'!


In deze workshop van vijf avonden word je uitgenodigd om uit je beperkt denken te stappen en de kansen en hulp op je pad te zien. Je pikt je eigen en je spirituele kracht weer op en laat het verleden los. Alles wordt op een magische manier duidelijk wanneer je ontspannen blijft en open staat voor de richting waar je in wil gaan of naar toe geleid wordt.


In de reeks van vijf avonden gaan we aan de slag met: Boodschappen ontvangen in Meditatie, Visualisatie, Vision Board, Opstellingen, Leren manifesteren naar jouw type, de juiste richting bepalen.


Je mag je aan een dosis speelsheid maar ook nuchterheid verwachten.


Never miss a chance to go in the right direction...


Wanneer: 5 dinsdagavonden vanaf 26 april 2022 – 19u30 tot 22u

Prijs traject: 145€ - voor 5 avonden

Data: 26 apr, 10 mei, 24 mei, 7 juni, 21 juni 2022

Begeleid door Birgit Gilis

Waar: Zaal De Doorbraak Zolder

Voor wie? Voor mannen, vrouwen en jongeren toegankelijk

Ingegrepen: documentatie, water, thee

Inschrijven: https://app.sitee.io/site/DeDoorbraak/online-scheduling?event=8jeiwn783746eghr

104 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven