Blog

Zoeken

Jij hebt talent! In januari 2022 betaal je slechts €125 ipv €200

Citaat :

‘Talent is het hebben van een unieke gave, een natuurlijke aanleg. Talent wordt zichtbaar in elke activiteit die moeiteloos gaat en die je voldoening geeft. Als je doet waar je goed in bent, dan vliegt de tijd. En dan laad je je batterijen op.’ Bron: https://www.mytalentbuilder.com/


Leen Van de Wouwer van SJIC Coaching gaat samen met jou op onderzoek naar jouw unieke combinatie van talenten.

Neen, niet dat soort talenten waarmee je op TV kan komen.

Wel een paspoort met de unieke combinatie van de talenten waar je mee geboren bent.

Een paspoort waarmee je op pad kan in je privé-leven én in je loopbaan of onderneming. Een paspoort dat je anders naar jezelf en je omgeving doet kijken.

Een paspoort waarmee je je eigen toekomst en loopbaan ontwerpt op die manier die het beste bij jou past.

Een paspoort dat je op een andere manier doet kijken naar stress. Want onder stress heb je de neiging om in je talent te overdrijven.


SJIC Coaching heeft voor jou het coachingstraject : Jij hebt talent!

In een eerste gesprek vertel je mij over de momenten in je leven waar je trots bent op wat je deed, momenten waarop je je goed voelde,… Uit deze verhalen haal ik samen met jou je talenten. We bespreken de context die nodig is om jouw talenten in actie te brengen.

In een tweede gesprek kan je leren om jouw talenten nog meer te laten zien. We verdiepen ons in de manier waarop jij doorschiet in jouw talenten, hoe je stress kan verminderen en burn-out kan vermijden. Zo wordt het jouw persoonlijk talentverhaal en gaat het verder dat een persoonlijkheidstest.

Ik baseer me hierbij op de talenten omschreven door Luk Dewulf in o.a. ‘Ik kies voor mijn talent’ en andere uitgaven.


Start 2022 met een duidelijk inzicht in je talenten en hoe jij hiermee je toekomst kan ontwerpen, dankzij deze actie!

Tijdens de maand januari 2022 betaal je slechts €125 ipv €200 voor het coachingstraject 'Jij hebt talent!' Het traject bestaat uit 2 gesprekken en je ontvangt een uitgebreid talentenpaspoort met tips. Boek via deze link je eerste gesprek: https://outlook.office365.com/owa/calendar/SJICCOACHING@SJICSJIC.onmicrosoft.com/bookings/

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven