top of page

Blog

Zoeken

Sherborne voor mama’s / papa’s met hun baby (van 0 tot 18 maanden)

Bijgewerkt op: 18 dec. 2022

“Aandacht, tijd en ruimte nemen voor jezelf en jouw baby = tijd winnen”

“Zorgen voor kinderen vraagt goede zelfzorg. Goede zelfzorg kan niet zonder sociale steun”

Binu Singh


We zijn ons stilaan meer en meer bewust van de belangrijkheid van de eerste periode (1000 dagen) van een mensenleven. In mijn rijke loopbaan ben ik steeds geboeid geweest door het ouderschap en heb ik heel veel ouders zien twijfelen, falen, mislukken … Ik draag dan ook graag bij aan het versterken van ‘ouderkracht’.

Als jonge ouder staat het opbouwen van een positieve relatie met jouw kind centraal. Je voelt je soms kwetsbaar en je wordt dikwijls overladen met ‘goede raad’. Tijd en ruimte nemen voor jezelf en jouw baby is zo kostbaar. Lichamelijk contact met jouw baby die de woorden nog niet begrijpt maar wel de liefde voelt via handen en oogcontact, creëert een hechte band.


Door samen te bewegen en te spelen geniet je intens van elkaar, dit werkt zowel ontspannend als verbindend. Observeren en voelen wat jij zelf en jouw baby nodig hebben is luisteren naar jouw lichaam, afstemmen en in voeling komen met jouw baby.


De Sherborne bewegingspedagogiek is een ontwikkelingsstimulerende bewegingsmethode. De Sherborne sessies vertrekken vanuit de dagdagelijkse handelingen en bewegingen die je doet met je kindje en prikkelen de motorische-, sociale- en emotionele groei.


Heb je zin om in groep, samen met jouw baby te bewegen en te spelen, twijfel dan niet en verwen jezelf in contact met jouw kindje.


Schrijf je in voor het aanbod van drie opeenvolgende sessies Sherborne + vrijblijvende ‘sociale steun’ met een tasje thee of koffie.


Nieuwe sessies volgen: neem zeker contact op met Greet.


Max aantal duo’s (mama of papa met baby) per sessie : 8

Prijs : 55 euro

Plaats : Groepspraktijk De Doorbraak Terlaemenlaan 36, Heusden-Zolder

Nodig : gemakkelijke kledij


Contactgegevens : greetput1106@gmail.com of 0474 448350


Over Greet Put


Opvoedingscoach


Rots en water trainer


Sherborne trainer


Mijn loopbaan als hulpverlener binnen bijzondere jeugdzorg liep sinds kort ten einde. Ik krijg nieuwe ruimte om te leven, om te leren, om te laten leren … Ik ben steeds geboeid (geweest) door kinderen, jongeren, ouders, begeleiders en hun ‘samenzijn’. Mensen in hun kracht zetten is zowat de rode draad doorheen mijn loopbaan als teamcoach, gezinsbegeleider, zorgcoördinator, directie, trainer. Door mijn jarenlange ervaring ben ik ervan overtuigd dat lichaamsbewustzijn en samen bewegen, heel wat mooie groeikansen biedt. Samen bewegen heeft een enorm potentieel om mensen in hun kracht te zetten, om nieuwe competenties te ontdekken en zelfvertrouwen te versterken.


Ik wil dan ook graag een aanbod doen binnen de groepspraktijk de Doorbraak.138 weergaven0 opmerkingen
bottom of page