Blog

Zoeken

Small Group Training (SGT)

Hoi!

Ik veronderstel dat je hier even komt lezen uit nieuwsgierigheid of omdat je misschien dezelfde gedachte hebt als heel veel anderen. “Ik zou dringend wat meer moeten bewegen of aan mijn gezondheid moeten werken”. Die fitness durf ik echt niet binnen stappen, wat gaan “ze” wel niet denken, ik heb geen ervaring,… Redenen genoeg om dit niet te doen.Net voor jullie is LiFT er! Wat kan je hier verwachten? We sporten in kleine groep (max 8 personen) waarbij we zorgen voor een full body workout. De oefeningen wisselen elkaar voortdurend af, soms gebruiken we gewichten, ons eigen lichaamsgewicht of we doen wat cardio erbij. Elke keer is het weer net wat anders en dat houdt het leuk. We houden de groepen bewust klein zodat we direct kunnen bijsturen wanneer een oefening (nog) niet haalbaar is door bv bestaande klachten zoals rug of knieën.

Er zijn 2 soorten trainingen, Start to Move voor beginners en seniors, al dan niet met lichamelijke klachten. Tijdens deze training richten we ons vooral op een algemene versteviging door eenvoudige maar efficiënte oefeningen die beginnen met het versterken van je core. Je zal sterker worden en dagdagelijkse taken zullen minder moeite kosten na enige tijd.


De Small Group Training (SGT) is voor iedereen toegankelijk, al kan het er hier iets steviger aan toe gaan. Laat je zeker niet afschrikken, ook hier passen we de oefeningen direct aan wanneer ze niet haalbaar zijn. We gaan hier ook zorgen voor een full body workout met focus op kracht, conditie en core.


En krijg je het even zwaar? Ik sta naast jou om bij te sturen, op te peppen en te motiveren om door te gaan. Leuk muziekje erbij, sterker worden, ontspannen, bewegen, en genieten van het branden van je spieren 😊


Maar wie ben ik? Ik ben Nathalie van LiFT, ik heb net de “fabulous 40” bereikt en sta echt voor de fitte, gezonde vrouw! Zie ik eruit als een fitnessmodel? Nee! Absoluut nee! Maar ik zorg er wel voor dat we ons zo voelen na een training 😊 Ik ben altijd sportief geweest maar nooit echt slank en lang heeft dit mij tegengehouden om te durven gaan voor wat ik wil. Ondertussen geef ik al een jaar groepslessen in de buitenlucht en voel echt dat het me kracht geeft om iedereen in beweging te krijgen. Ongeacht leeftijd, klachten, gezondheid, gewicht. Ik zorg dat iedereen mee kan en met een goed gevoel naar huis gaat! Lang leve die endorfines na het sporten.


Naast mijn job als sportcoach werk ik ook halftijds als nachtverpleegkundige in een rusthuis, ben ik de vrouw van Roel en mama van 2 toffe kids. Soms druk maar ik geniet! Ik hoop dat ik jullie ook kan laten genieten tijdens 1 van mijn lessen. Ok, misschien niet tijdens want dan zien we soms af, maar nadien dan.


In de Doorbraak zal ik Small Group Training geven op woensdag om 18u en 19u. Je kan deze lessen boeken door in te loggen en je in te schrijven in deze agenda.


Hier vind je tevens de uren van de andere lesmomenten op de andere locaties. De plaatsen zijn beperkt dus schrijf je zeker tijdig in. Hier vind je tevens de info over prijzen, lesuren en annulaties.

Let me LiFT you up!

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven