top of page

Blog

Zoeken

Van continu aan staan naar zelfliefde!

Bijgewerkt op: 16 apr.

Lijk je wel continu aan te staan? Krijg je je gedachten niet stop gezet? Ben je overdag druk bezig met je werk en denk je aan dingen die je thuis niet mag vergeten; terwijl je thuis, als je eindelijk in je zetel zit, alweer vanalles in je hoofd aan het plannen en voorbereiden bent voor de volgende werkdag?


Hoe vaak ben je bezig voor je werk, je collega’s, je vrienden en familie, je gezin… en vergeet je jezelf?

Eerlijk? Te vaak hé… en dat is jammer!


Want vanbinnen weet je wel dat je pas kan geven aan een ander waar je zelf genoeg van hebt, of dat nu aandacht, energie, of liefde is. En elke keer opnieuw neem je je voor om beter voor jezelf te zorgen. Tot de volgende verplichting roept.


Maar in de waan van de dag vergeet je dat telkens opnieuw…


Je kijkt in de spiegel en je vraagt je af wat er geworden is van die toffe, mondige, pittige JIJ. Deze JIJ zou het niet zo ver laten komen. Zij zou voor zichzelf opkomen en zeggen wat haar dwars zit en wat ze mist. Je wilt terug die persoon worden!


Het kan anders!

Hoe zou het zijn om af en toe en voor even alles los te kunnen laten, in het moment te zijn en even te kunnen ontspannen?

· Om weer de moed te hebben om voor jezelf op te komen?

· Om weer in jezelf te geloven?

· Om weer goed voor jezelf te zorgen, zodat je je ook goed gaat voelen in je relaties met anderen.


Het is nu tijd voor actie!

You can choose courage or you can choose comfort. You cannot have both. – Brené Brown.

Als je niets onderneemt, zal er niets veranderen. En hoe langer je wacht om op de rem te gaan staan, hoe moeilijker het zal zijn om jezelf terug te vinden, goed voor jezelf te zorgen en vanuit die zelfliefde ook (h)echtere relaties aan te gaan met partner, kinderen, familie, collega’s… Wil je NU actie nemen?


Ga dan snel naar de website van Coach. https://www.coach-punt.be/gratis-orientatiegesprek en maak kans op een gratis oriëntatiegesprek!


Tot snel?

Warme groeten,

Kristien

53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page