top of page

Voeding

Eat good - Feel good

Natuurlijk voedingsplan - diëtiste

Natuurlijk voedingsplan - diëtiste

Wat ‘gezond’ genoemd wordt in het Westen, is niet altijd passend voor jouw gezondheid, gewicht en vertering. Uit onderzoek blijkt dat depressie, psychische klachten, maag- en darmklachten, weinig energie hebben, gelinkt kan worden aan een verkeerd eetpatroon.

 

Nochtans wéét jouw lichaam wat wel en wat niet ondersteunend is en wat kracht, evenwicht, een mooie vorm en herstel van je gezondheid brengt. Des te  gezonder eet, des te meer goesting krijg je naar gezonde voeding én je energieniveau en humeur verbeteren aanzienlijk.

Het voedingsadvies baseert zich op natuurlijke voeding, de Chinese voedingsleer en bloedgroep-gericht-denken. Als jouw lichaam optimaal werkt, is er een aangenaam verzadigd gevoel in je buik en rust in je hoofd.

We stellen samen een heel concreet en haalbaar voedingsplan op waarvan alle ingrediënten in de supermarkt te vinden zijn. Het advies is aangepast aan het gezinsleven, werk, bewegingspatroon en vrije tijd.

 

Je bent welkom met vragen over gewicht, gewoontes, lichamelijke klachten, als cholesterol, suiker, maag- en darmklachten, emo-eten, menopauze, je goed in je vel voelen... Je bent ook welkom voor de behandeling van langdurige symptomen na COVID-19 besmetting (speciale regeling ziekenfonds).

Birgit Gilis helpt je op weg, op mentaal, fysiek en emotioneel vlak om je ideale gewicht of gezondheid te bereiken en te behouden. Meer info...

Diëtiste
shutterstock_1723657996.jpg

Systemisch coachen en voedings- en familieopstellingen

Een opstelling toont hoe je onbewust denkt en handelt, relaties ervaart, hoe je omgaat met voeding en met je gezondheid. Deze sessies blijken telkens weer verrassend en boeiend te zijn omdat ze verfrissende en stimulerende informatie geven over je levenspad. 

Het werkt om uit het gevoel 'op dieet te zijn' te komen, om een gezonde levensstijl aan te houden en je haat-liefde verhouding met eten én de kilo's los te laten. 

Je komt te weten waarom je doet wat je doet en en welke oplossingen passend zijn voor jou als persoon.

Niet enkel vragen over voedingsgewoontes zijn welkom maar ook vragen rond relaties, werk en levensdoel! Meer info...

Systemisch coachen
Hypnose

Hypnose

Via hypnose krijg je rechtstreeks toegang tot je onderbewuste gewoontes die je overgewicht of een ander ongemak veroorzaken. Tegelijkertijd wordt de kracht wakker gemaakt om er mee te stoppen. Ons onderbewuste is wel degelijk in staat om het verleden los te laten en innerlijk een nieuwe richting te kiezen die je helpt om prettiger en gezonder te leven,

Zit je met vragen rond een suikerverslaving, drang naar overeten, emotionele triggers, innerlijke onrust, te weinig verzadigingsgevoel of heb je gewoon wat steun nodig om gezonder te eten? Wil je snel en blijvend afvallen en daarna je mooie gewicht behouden? Wil je juist verzwaren of heb je vragen rond eetstoornissen? Meer info...

FKC - Fundamentele kinesiologische communicatie

Kinesiologie - Welke voeding/supplementen passen?

Een leven lang slaat je lichaam informatie, ervaringen, emoties, overlevingspatronen en overtuigingen op. Dat bepaalt voor een groot deel hoe gezond je bent, hoe je eet, hoe je reageert op de buitenwereld en of je vaak gespannen of ontspannen bent. 

De informatie die opgeslagen is in je lichaam is te onderzoeken. Via spiertesten kan je opheldering krijgen op welke manier je veranderingen kan aanbrengen. Je lichaam geeft de antwoorden die je zoekt.

Onderzoeken welke voeding en de welke supplementen bij je passen heeft veel voordelen: Je lichaam komt tot rust. Je slankt veel makkelijker af. Je kan veel makkelijker stress loslaten. Je ontdekt waar je jezelf nog saboteert.

kinesiologie
Tarot
tarot_edited.jpg

Afslanken – Tarot – Persoonlijke ontwikkeling 

Klanten in de praktijk vragen wel eens om via kaarten mee te kijken naar hun persoonlijke valkuilen rond het kunnen afslanken en een gezonder lichaam te krijgen. Dat is een boeiende en heel eerlijke manier om een nóg breder zicht te krijgen op waar iemand in vast loopt.

 

Doordat je op dieper niveau te zien krijgt wat er speelt kan je makkelijker nieuwe gewoontes aannemen, je eetpatroon verbeteren en meer energie krijgen.

 

Tarot dient niet om de toekomst te voorspellen wel om jezelf meer inzichten te geven en te laten groeien. Je krijgt geen antwoord op de vraag: ‘Hoeveel zal ik afslanken?’ of 'Wanneer komt het goed?'. Wat zeker wel kan, is: ‘Hoe kan ik een mooi gewicht bereiken?’ of ‘Op welke manier ondersteunt mijn persoonlijke groei mijn afslankingsproces?’

 

Ben je benieuwd maak dan zeker een afspraak?

Contacteer ons voor een afspraak!

bottom of page