Blog

 • 09/09/2021 - Liesbeth Paeshuyse 0 Opmerkingen
  Wat is voetreflexolgie eigenlijk?

  Je vraagt je misschien al een tijdje af wat voetreflexologie is. Je hebt er al over horen vertellen en je wil het eigenlijk ook wel eens proberen. Of je had misschien een super reflexoloog, maar die is op pensioen. Ben je benieuwd of een reflexoloog echt aan jouw voeten kan voelen dat je last hebt van je nek, knie, maag of darmen? Of dat je lever het zwaar te verduren heeft, dat je moeilijk kan ontspannen of dat je moeite hebt met grenzen stellen?

  Lees meer
 • 05/09/2021 - Lies Paeshuyse 0 Opmerkingen
  Verbetering van tinnitus door voetreflexologie ?

  In 2018 had ik iemand in mijn voetreflex-stoel met allerlei stress-gerelateerde klachten en tinnitus. Heel vervelend voor iemand die muziek ‘ademt’.
  Ik gaf haar een rustgevende en zuiverende voetreflex-behandeling om eerst haar zenuwstelsel terug wat meer in balans te brengen. Ik behandelde het volledige oor op beide voeten ; buitenoor, middenoor, binnenoor en buis van Eustachius.
  Ik dacht toen ; “Ik kan het maar proberen…”

  Lees meer
 • 05/09/2021 - Birgit Gilis 0 Opmerkingen
  On the Wings of Freedom - Traject De Doorbraak

  Een traject rond bevrijding

  - Destijds had ik een aantal coachen en psychologen die me oplossingen gaven en me zelfs deden nadenken over wat ik kon doen om mijn leven te verbeteren. Dat werkte tot op bepaalde hoogte. Maar ik miste iets want ik bleef onrustig en vaak gestressed… Ik miste het om echt naar mezelf te luisteren.

  Lees meer
 • Ademhaling, relaxatie, meditatie & visualisatie
  05/07/2021 - Liesbeth Paeshuyse 0 Opmerkingen
  Ademhaling, relaxatie, meditatie & visualisatie

  “Smile, breathe and go slowly”  Thich Nhat Hanh

  Laatst begeleidde ik iemand die de stress en de angst die ze voelde niet meer aankon.  (Haar lijf was zo gespannen dat het voor haar aanvoelde alsof ze boven de matras zweefde van de spanning. Ze had een hartslag van 140 in rust. Na een uurtje ademhalings- en relaxatieoefeningen voelde ze zich ‘raar’ en ze ging haar hartslag checken op haar Iwatch. Die was gedaald naar 65! 

  Lees meer
 • Femininity - Intuition - Nature
  05/07/2021 - Birgit Gilis 0 Opmerkingen
  Femininity - Intuition - Nature

  Onlangs had ik een leuk gesprek met iemand over intuïtie en kracht. Ze vertelde me: “Als er iets is wat mij gelukkig gemaakt heeft, dan is dat om meer en meer de verborgen facetten in mezelf te ontdekken, om ze op een waardevolle manier te kunnen inzetten. Doordat ik mijn oude gedachten, overtuigingen en blokkades ging opruimen, voelt mijn lijf soepeler aan en sta ik spontaner in het leven. Mijn intuïtie en mijn vrouwelijkheid worden steeds sterker. Met momenten was het zelfonderzoek spannend en onwennig. Maar nu geeft het me een groot gevoel van vrijheid en ruimte.”

  Lees meer
 • relaxatie-en-ontspanning
  30/06/2021 - Liesbeth Paeshuyse 0 Opmerkingen
  Hoe essentieel is ontspanning?

  Om je gezond en veerkrachtig te voelen is een goed evenwicht in je zenuwstelsel nodig.  Een goede balans tussen actie en rust & herstel.  Veel mensen ervaren een hoog stressniveau en vinden het moeilijk om dit terug in balans te krijgen.  Een goed evenwicht in je zenuwstelsel bepaalt voor een groot deel je mentaal en emotioneel evenwicht.

  Lees meer
 • gezonder eten
  30/06/2021 - Birgit Gilis 0 Opmerkingen
  Ik eet toch niet zo ongezond!

  Ken je ook de tendens om weer gezonder te gaan eten? Hello Fresh, avocado’s, noten en zaden, verschillende soorten granola en intermitted fasting.  Met de belofte dat als je er genoeg van eet dat je afslankt, genoeg energie krijgt en je snoepdrang verdwijnt.

  Lees meer

Contacteer ons voor een afspraak!

Maak een afspraak