top of page

Getuigenissen

'Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.'

Drie maanden geleden heb ik een aantal sessies bij Birgit gevolgd. Het lukte me toen al drie jaar niet om gewicht te verliezen en eigenlijk maakte ik de afspraak bij Birgit in een opwelling. Sinds de sessies ben ik 6 kilo lichter en heb ik ook de motivatie en het vertrouwen gekregen dat verder gewicht verliezen zal lukken. Birgit is een oprechte, warme en vriendelijke dame die echt naar je luistert. Meer nog, ze helpt je ook beter naar jezelf te luisteren. De sessies werden zo veel meer dan enkel een middel om gewicht te verliezen. Ik heb bij Birgit mezelf gezien als een krachtig persoon met zelfvertrouwen, iemand die vanzelfsprekend haar doelen kan bereiken. Hierdoor besef ik dat de dingen me overkwamen, dat ik passief afwachtte zonder te geloven dat er iets kon veranderen. Nu geloof ik wel weer in wat ik kan en ik heb hierdoor ook de motivatie om er daadwerkelijk naar te handelen. Bedankt, Birgit!

Vera

Ik Google-de ‘hypnose’ i.f.v. mijn zoektocht naar innerlijke rust en het gebruik v alcohol om deze te bereiken.

Dit was compleet uit mijn comfortzone.
Het eerste gesprek met Birgit voelde meteen zo vertrouwd en ik voelde dat ze me echt begreep. Dit gaf me zoveel vertrouwen dat ik er geen moeite meer mee had om uit die comfortzone te komen.
Het gevoel v begrip, het ervaren van de onwezenlijke rust in hypnose, het warme persoonlijke contact en de praktische tips hebben mij echt een positieve boost gegeven.

Ik heb zelfs besloten om dit traject niet te stoppen na 3 sessies (zoals voorzien), maar het te onderhouden.
Dank je wel Birgit …. Je bent TOP

KG

Lieve Birgit,
Jij bent van mij nog niet verlost.
Iedereen heeft zijn persoonlijke coach nodig. Jammer dat de mensen kritisch zijn en niet beseffen dat een kleine financiële vergoeding heel hun traject/levensloop kan veranderen. Door dat energie constant veranderlijk is, zijn wij dat ook. Ik zet stappen in healing en coaching omdat ik van mezelf ben gaan houden en vooral omdat ik het waard ben 🥰
Dank je 🙏🏼 om mijn herder te zijn. Ik ben U enorm dankbaar.

Sandra

Birgit werkt op een authentieke, zachte en respectvolle wijze en helemaal in verbinding met de persoon die ze voor zich heeft.
Patronen werden zichtbaar voor me alsook actiepunten die ik graag wil aanvatten. Doorheen de sessies kwam de weg naar mezelf in beeld en stapsgewijs mag ik deze nu bewandelen. Bewustwording, durven voelen en voluit leven zijn hierbij de voornaamste bagage op deze tocht.

Stephanie

Dankjewel Birgit voor steeds weer de fijne open gesprekken.
Telkens voel ik me meer in balans en tot rust komen. Elke sessie kan ik aan de slag met de nieuwe inzichten die je steeds liefdevol deelt met me of tot mij komen tijdens de hypnose/regressie. Je bent een boeiend en inspirerend persoon met de juiste portie geduld en warmte🌞

Iris

Het gaat heel goed.
Ik voel me veel beter. Rustiger, maar het belangrijkste heel snel verzadigd. Ook drang naar koffie is minder.
Ben ondertussen 2 kg afgevallen. En vooral veel rustiger. Ik ben zo blij dat ik bij u geweest ben. Het gevoel van hebben... hebben... is er niet meer. Ik kan genieten van mijn eten. Ik zie voeding als genieten en niet meer van 'overleven ' en hebben. Maar ook op andere vlakken merk ik het.In positieve zin.

An

Wat een verademing...

Wanneer je op zoek gaat naar hulp voor een (eet-)probleem en terechtkomt bij een holistische aanpak, alsof het zo moest zijn (en ja, dat moest zo zijn). Wanneer door liefdevolle gesprekken en hypnose duidelijk wordt wat er altijd geweest is, maar vertroebeld werd door mist in je hoofd en je lichaam.

Ik heb in mijn leven al veel hulp gezocht en gevonden, maar dit traject spant echt de kroon.
De inzichten en ervaringen die met hulp van Birgit zijn tot stand gekomen, hebben een ongelooflijke rust gebracht. En dat weten, die onpeilbaar diepe bron van weten, geven mij het vertrouwen dat het goed komt.

Marie

Geweldige en baanbrekende inzichten verkregen om niet vast te zitten in het leven en optimale grootsheid te verkrijgen 👌👌

Caroline

@Birgit, voor mij een mooi verhaal met een bijzondere moraal, een mooie trip met een prachtige afsluiter, een trip om nog eens een keer over te doen… dankjewel 🙏🏼

Betty

Ik voelde me begrepen, gezien, gehoord en vooral heel veilig bij Birgit. Na 3 sessies ziet en voelt mijn leven al helemaal anders. Eeuwig dankbaar!

Cindy

Een warme en lieve vrouw die weet wat ze doet! De hypnosesessies zijn heel waardevol geweest voor mij :)

Selina

Birgit, dank je wel voor je wijsheid en inzichten. Je hebt me leren voelen, gevoelens toelaten en accepteren en luisteren naar mijn eigen leermeester die altijd aanwezig is. Ik was mezelf kwijt, mijn hoofd stond op springen. Dankzij jou heb ik geleerd om diep in mezelf te kijken en terug mijn balans te vinden. Alles komt goed.
En dit doe je allemaal met heel veel rust en liefde. Dank je wel hiervoor.

Esther

Birgit is zacht, liefdevol, krachtig. Zij combineert haar kennis, vaardigheden en intuïtie op een heel bijzonder wijze om je te helpen. Ze blijft menselijk en dicht bij haar gevoel omdat ze duidelijk ook haar eigen levenspad gaat en daarbij de patronen doorleeft dat ze in zichzelf tegen komt. Ze geniet duidelijk van haar werk. Daardoor voel ik me heel erg op mijn gemak.

 

Door me eerst te laten vertellen, maakt ze ruimte voor het verhaal en dan kan ze heel makkelijk de kern van je probleem of vraag eruit halen. Zij gebruikt verschillende methodes om je inzichten te geven. Na elke sessie voel ik me sterker en zelfverzekerder. Zoweida.

 

Waar te beginnen? Dat is een vraag die zowel hier toepasselijk is als bij mijn 1ste afspraak bij Birgit. In de wachtkamer krijg je al een idee in verband met vragen die in je hoofd rondspoken. Loslaten, jezelf terug vinden, je verleden aanpakken, terug de energie vinden, enz.. Ik denk dat ik zoals velen hier dagelijks mee geconfronteerd worden. De manier hoe Birgit je in jezelf laat terug kijken, is gewoon ongelooflijk. Opgekropte frustraties uit je kindertijd, onverwerkt verdriet, pijn, kortom alle emotionele ervaringen die ik maar al te vaak in een potje heb gestopt en nooit onder ogen heb durven zien. Door hypnose heeft Birgit mij laten zien dat deze ervaringen wel degelijk kunnen aangepakt en vervolgens verwerkt kunnen worden. Resultaat, opnieuw ademruimte, mijn plaats terug opeisen maar vooral terug de energie door je lichaam voelen stromen en genieten van alle dingen, groot of klein. Laagje per laagje werd aangepakt waardoor er terug plaats was voor de inkomende energie van de kosmos. Een meer dan geweldige ervaring en ik wil Birgit dan ook met hart en ziel bedanken voor mij te begeleiden in dit proces! Een raad wat ik iedereen kan geven, pak het aan en ga ermee op pad met haar. Een spirituele begeleidster eerste klas!
Bedankt Birgit!

Raf

Voetreflexologie

Lies, bedankt voor deugddoende voetreflex. Telkens kom ik heel ontspannen terug thuis. Tot binnenkort.
Liefs

 Pascale

Deeptissuemassage

Mezelf getrakteerd op een weldoende deep tissue behandeling van rug, schouders en nek door Lies Paeshuyse bij De Doorbraak. Een zeer aangename ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.

Viviane

Voetreflexologie

Ik was bij Lies in behandeling gegaan voor een voetreflexologie. Het was echt heerlijk. Ik heb in lange tijd niet zo kunnen ontspannen. Ze neemt echt de tijd voor je en luistert naar je klachten. Top masseuse! Echt een aanrader.

Cindy

Hypnose - Opstellingen

Ik ben heel content dat ik de stap naar Birgit Gilis heb gezet😃!Ik ben 48 jaar,al 35 jaar diabeet type1en sukkel al jaren met mijn gewicht( heb al 17 jaar maagring)!9 maanden geleden kwam ik plots(voor mij onverklaarbaar) 10 kg bij en geraakte ik er niet meer vanaf… ondanks de nodige inspanningen.Was erg frusterend en ontmoedigend!!Ik heb alle medische sectoren geraadpleegd(diëtiste,diabetesarts, mijn maagring terug bijgespannen,bloedonderzoek hormonen,sporten,…) maar niemand kon mij blijkbaar helpen.Ik bleef die 10kg houden en mijn zelfbeeld begon erg negatief te worden.Mijn laatste hoop was een gesprek met Birgit over eventuele hypnose om mijn (verstoorde) relatie met eten te resetten.Ik stond er sceptisch tegenover!Maar nu 1,5 maand later ben ik al 5 kg lichter en mijn zelfvertrouwen is terug!Ik voel mij prima!Ik ben er nu van overtuigd dat overgewicht méér is dan alleen diëten!Ik kan nu stoppen met eten en ik maak veel gemakkelijker de juiste keuzes van eten…zonder daar een onrustig gevoel bij te houden.
Voor mij heeft de hypnose gewerkt om op een natuurlijke manier mijn jarenlange struggle met eten aan te pakken.Voor mij dus een geschenk uit de hemel😃
Birgit

Birgit

Hypnose - opstellingen

In een heel veilige setting, begeleidt Birgit je vol expertise en integriteit naar een diepere laag van weten in jezelf. Waarbij je zelfhelend vermogen aangemoedigd wordt om te doen waar t op zit te wachten. Dankbaar voor de stappen die ik kon zetten in dit traject. Birgit je bent een heel bijzondere vrouw.

Inez

Trajecten - Deeptissuemassage

Ik heb heel veel bijgeleerd sinds ik meedeed en nog steeds meedoe aan de verschillende lessen (on the move, ademhaling en relaxatie.....) die ze aanbieden. Ik ben een ander mens geworden hierdoor, ik bekijk het leven nu heel anders ........ook doe ik regelmatig een deep tissue massage: een echte aanrader, er valt veel spanning van u af, zowel lichamelijk als mentaal ♥️♥️♥️

Elvira

Hypnose

Via via ben ik anderhalve maand geleden terecht gekomen bij Birgit. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst wat terughoudend tegenover hypnotherapie stond, gezien ik vooral het beeld van “hypnose” uit films kende met de “vingerknip”. Birgit haar zachte, respectvolle en professionele aanpak staat hier helemaal haaks tegenover. Op een paar sessies tijd voel ik dat ik een heel ander mens geworden ben. Ik sta veel meer in mijn eigen kracht, durf meer bij mezelf te voelen en verbinding te maken en zodus meer mijn eigen grenzen aan te geven. Issues uit het verleden die mijn leven en functioneren beperkten zijn kunnen worden geneutraliseerd en “herschreven” waardoor ik nu weer positiever in het leven kan staan en de toekomst me ook toelacht. Ik ben Birgit hier enorm dankbaar voor!

Sandy

Hypnose - opstellingen

Begin 2020 kreeg ik de diagnose van een agressieve borstkanker. Dit ging gepaard met een zwaar en lang traject aan behandelingen: 16 chemo’s in 6 maanden tijd gevolgd door 2 operaties, 21 bestralingen en 18 immunotherapieën. Dankzij die therapieën was de kanker uit mijn lijf! Nu kon ik mijn leven weer opnemen. Mis! Na de behandelingen word je door de medische wereld losgelaten en je doel van de voorbije jaren (genezen) is bereikt. Ik heb 1,5j in een zwart gat gezeten en op automatische piloot geleefd en me ingezet voor mijn gezin en mijn huishouden in combinatie met medicatie om te kunnen slapen, pijnbestrijding tgv chemo enz. Ik deed alles wat van mij verwacht werd, behalve echt voor mezelf te zorgen. Tot de yoga die ik al even volgde, verhuisde naar De Doorbraak en ik Birgit leerde kennen als een warme, pure en zachtaardige vrouw. Zij heeft - dankzij de hypnose - ervoor gezorgd dat ik terug openbloeide, dat er terug ruimte gecreëerd werd voor zelfzorg en heling. Ik ben er nog niet, maar dankzij haar zie ik sinds lange tijd weer licht aan het einde van de tunnel. Door haar voel ik me weer meer als mezelf. Dankbaar dat zij op het juiste moment op mijn pad gekomen is.

Kim

Voetreflexologie

Iedere maand kijk ik uit naar mijn sessie voetreflexologie bij Lies Paeshuyse.  Ervaar ik ergens stress of heb ik andere klachten?  Dan werkt ze die voor mij weg.  Deze keer had ik nood aan wat ontspanning na een drukke week.  Ik kon weer zalig rustig aan het weekend starten.  Een echte aanrader!

Ine

Persoonlijke ontwikkeling - yoga - opstellingen

De Doorbraak is de plek waar je helemaal mag thuiskomen. Ik maakte er kennis met de yogalessen, had privésessies rond gewicht verliezen, en onlangs een hele dag in groep rond opstellingen.
Dit gaf weer zoveel meer zicht en bevestiging! Met een super begeleiding van Birgit!!! Een aanrader 👌

Sigrid

Traject - hypnose

LIFE CHANGING. Ik volgde verschillende trajecten (opstellings workshop, hypnose,..) onder helende leiding van BIRGIT. Zo dankbaar voor haar talent, wijsheid, inzicht en nederigheid. Een groot aandeel in mijn weg naar innerlijke rust en zielskracht. ✨ #foreverthankful

Elise

Opstellingendag -  Onthemove - Traject Manifesteren

In de afgelopen jaren heb ik zowel de individuele begeleiding als groepslessen (familieopstellingen, On The Move, Traject Leren Manifesteren,...) bij Birgit gevolgd. Ik heb al zoveel bijgeleerd over mezelf en zoveel vooruitgang gemaakt onder de fantastische begeleiding van Birgit. Het is een echte aanrader! Er is nog zoveel te leren en te ontdekken, ik kijk er echt naar uit! Ik ben zo dankbaar dat ik er dankzij een vriendin op een dag ben terechtgekomen. Birgit haar begeleiding en inzichten hebben mij al zoveel moois gebracht.

Sara

Voetreflexologie

Er kwam onlangs een sportieve jongeman bij me langs voor een voetreflex-behandeling.  Hij zit in de middelbare school en hij vindt sporten en gezonde voeding belangrijk.  Echt super kerel !  Maar slapen lukte hoe langer hoe slechter. Wakker worden om 24 u tot 2.30 u en daarna nog een paar keer.  En dan ’s morgens moe en gefrustreerd opstaan.  Heel lastig !
Hij wist niet wat hij mocht verwachten van de voetreflex maar zag het wel zitten.  We babbelden nog even en dan begon ik aan de voetreflex.  Alhoewel hij doorgaans moeilijk kon stilzitten, zat hij er heel ontspannen bij en leek hij me toch wel op zijn gemak.  Ik gaf veel aandacht aan het stimuleren van de parasympaticus (zenuwstelsel voor rust en herstel ).  En ik vertelde hem dat ik niet kan toveren.  Dat ik enkel maar een duwtje of stimulans geef aan zijn lichaam en dat zijn lichaam dan de rest doet.  Terug een goed evenwicht vinden.  Na een uurtje stapte hij relaxed uit de stoel en ging hij terug  naar huis.  
De dag nadien, ’s ochtends al, kreeg ik een bericht van de mama van deze lieve kerel.  Hij had van   22 u tot 7 u ’s ochtends doorgeslapen en was zo gelukkig.  Dat wou ze toch even laten weten. En dat vind ik super.  Daar doe ik het voor !
Wat was jouw ervaring met voetreflexologie ?  Wil jij ook iets delen ?  Ik ben benieuwd !
Met toestemming van de cliënt geschreven.

Lies

Persoonlijke ontwikkeling 

Hoi, ik wil tussendoor even zeggen dat ik zo dankbaar ben... Dankbaar dat jij er bent.

Arlette

Hypnose

Hey Birgit, je hebt wonderen verricht! 

Het eten is terug op gang gekomen, soms nog even moeilijk maar ben 1 kg bijgekomen dus het gaat de goede richting uit. Hartelijk dank en hopelijk niet tot gauw!! 

Vera

Opstellingendag en voedingsplan

Ik wil nog een ervaring delen. Ik ben bij Birgit op familieopstellingendag geweest en daarnaast persoonlijke begeleiding genomen wat voeding betreft. Wat een shift in mijn energie! Een ervaring om 'u' tegen te zeggen. Ik mag me nog meer laten zien in mijn kracht. 

Ekaterina

Hypnose

Ik ben ontzettend dankbaar dat Birgit me met mijn faalangst en onzekerheid kunnen helpen heeft. We zijn nu 4 maanden na de 3 sessies en ik sta er nog nauwelijks bij stil hoe onzeker ik was. Ik trek me niets meer aan van wat anderen over me zeggen. Daardoor spreek ik anderen gewoon aan als ik iets te zeggen heb. Ook in nieuwe situaties reageer ik heel spontaan. Ik voel ook geen faalangst meer. Ik leef gewoon zoals het goed voelt! 

Bjorn

Begeleiding voeding en één hypnosessie

Zeer effectief! Birgit had mijn voedingsverhaal en mijn wil om af te slanken gehoord. Daarop deden we een sessie over voeding! Hoe interessant! Ik had het zo nooit bekeken. En dat voelde dadelijk zo niet als dieet. Mijn buik was direct rustig en ik voelde me na een paar dagen al beter in mijn vel. De week erna hebben we één hypnosesessie gedaan en het is alsof ik nu de auto zelf bestuur. Geen honger. Als ik al eens iets extra eet dan stop ik ook makkelijk. Ik eet nog gewoon drie maaltijden en heb daar ruim genoeg mee. Soms besef ik niet eens meer hoeveel strijd ik met mijn eten had.

Els

Access Bars

Ik onderging een access bars behandeling bij Veronique.

Het was een bijzondere gewaarwording. Een ontspannen staat van zijn.... Een meditatief gevoel... En toch heel bewust aanwezig... Zonder woorden... (heel veel zuchten en loslaten) Stress weg!

Maar vooral was ik ontladen en de uren nadien echt terug opgeladen. Een aanrader en voor tal van klachten een oplossing!

Dank je, Veronique! See you soon.

Meraki

Traject Doorbraak-je-oude-voedingsgewoonten

Wat heb ik veel over mezelf ontdekt! Ik ben vooral meer in mezelf en de taal van mijn lichaam gaan vertrouwen. Ik heb geen snoepbuien meer, en eet gewoon wat gezonder. Ik ben zo blij met dat natuurlijke verzadigingsgevoel. En de weegschaal geeft 7 kg minder aan :-) Jieha

Tammy

Eén sessie systemisch en één hypnose

Mijn gevecht met de kilo’s bleek een liefde-haat verhouding te zijn met voeding. Graag eten én mijn uiterlijk belangrijk vinden, stonden haaks op elkaar omdat ik mezelf steeds op mijn kop gaf als ik at. Toen we naar het verhaal erachter keken, voelde ik het kleine, onzekere meisje in mezelf terug. Als volwassene kan ik die jonge onzekerheid loslaten. Ik ben écht blij dat ik nu én van eten geniet én afslank!

Ingrid

Programma Vind-je-authentieke-eetpatroon Facebook

Het heeft me erg geholpen in BEWUST ZIJN, terug dichter bij mijn kern. De visualisaties en meditaties zijn heerlijk en steunend. Wat een zen stem heb je :). Het heeft me duidelijk gemaakt, inzicht gegeven en voorwaarden geschept om bewuster en liever te zijn voor mezelf. Dus ook hoe ik mijn lichaam voed. Er was ruimte om op mijn tempo, aandacht te geven aan wat boven kwam. Ik voelde steeds dat je er was bij een vraag, nood aan afstemming. Het programma wil ik nog eens doorlopen. Het is fijn dat het beschikbaar blijft.

Anke

Systemisch Coachen

Hoe simpel kan het zijn? Ik had niet door dat ik het eetpatroon van mijn vader heb overgenomen. Daardoor, om stoer te doen, heb ik jaren meer gegeten dan ik nodig heb. Sinds de sessie kan ik weer voelen hoe het is om ‘genoeg’ te hebben. Dat scheelt me al heel wat kilo’s. 

Geoffrey

Hypnosetherapie

Ik ben twee keer bij Birgit geweest en wat een wereld van verschil! Nochtans had ik voor ik begon mijn twijfels rond hypnose en de mogelijk effecten. Ik reageer veel rustiger op momenten dat ik me normaal op jaag. Ze is zeer professioneel en hartelijk. Ik ben eindelijk gestopt met roken!!!

Tine

Hypnose en voedingstraject

Ik was door medicatie na een zware ziekte aangekomen en had al allerlei diëten (keto, metabolismedieet, kh-arm, intermittend fasting) geprobeerd om die overtollige kilo’s kwijt te raken, zonder blijvend succes echter.
Dan ben ik bij Birgit terechtgekomen. Bleek dat ik wel relatief gezond at, maar te veel en dat ik nogal gespannen was.
Ze stelde een hypnotherapiesessie voor om rustiger te worden en terug te leren “lezen” wat mijn lichaam mij vertelt. “Ons lichaam weet zelf best wat we nodig hebben, we moeten er alleen naar leren luisteren”, was één van haar opmerkingen. Hoewel ik in eerste instantie vrij huiverachtig stond tegenover die hypnotherapiesessie (ik was ervan overtuigd dat dit niet ging werken bij mij), ben ik er toch voor gegaan en gelukkig maar !
Ik eet kleinere porties, sluit geen enkele voedingsgroep uit en stop als ik voldaan ben. En ik ben erin geslaagd om meer dan 10% van mijn gewicht kwijt te raken op 5 maanden tijd.
Ik ben ook gestart met yoga in haar praktijk en dat alles maakt dat ik weer vrede heb met mijn lichaam, me sterker voel en positiever in het leven sta. Haar aanpak is anders dan die van een klassieke diëtiste, maar is veel breder en gericht op zowel lichaam als geest. Ik ben fan !!
Dank je wel, Birgit.

Annick

Getuigenis gezondheidsmeting 

Omdat ik het belangrijk vind om mijn lichaam gezonde voeding te bieden en zo gezond en energiek te blijven, ging ik langs bij Birgit om eens een beeld te krijgen van hoe mijn lichaam er aan toe was. Ik was al vrij veel bezig met natuurlijke gezondheid en vind het belangrijk om preventief mijn gezondheid goed te houden. Beter voorkomen dan genezen. De score was over het algemeen heel goed, met hier en daar kleine aandachtspunten. Door het consult bij Birgit werd ik me ook weer even terug bewust dat ik weer een paar voedingsgewoonten in mijn leven had laten sluipen, die niet zo goed voor me zijn. Dus dat was een goede eye-opener om hier terug wat dingen aan te passen. Ik kreeg nadien het rapport doorgestuurd met heel individueel advies, echt heel gedetailleerd van toepassing op mij. Want ieder lichaam is anders en heeft andere dingen nodig. En om dit te ondersteunen gaf ze ook nog wat tips voor visualisaties om mijn lichaamscellen te ondersteunen om oude verzuring los te laten zodat ik dan beter kan voelen wat mijn lichaam nodig heeft. Ik was blij om te zien dat mijn lichaam best wel gezond is en dankbaar voor het advies, zodat ik nog beter kan zorgen voor mijn lijf en gezond kan blijven en genieten van het leven. Dikke merci Birgit

Ingrid

Persoonlijke ontwikkeling

De oefeningen die ik doe geven een fijn gevoel. Ik kan mijn ademhaling inzetten om rustiger te worden. Door de begeleiding heb ik gevoel iemand te zijn. Ik kan me makkelijker uiten en vind de wereld minder eng en kan er makkelijker mee omgaan. In het begin zag ik het leven niet meer zitten door mijn depressie en nu zie ik alles anders. Ik ben positiever. Mijn verdriet en gevoelens mogen er zijn en nu is omgaan met mijn lichaam minder moeilijk.

Adelina

Traject De Doorbraak: On the Wings of Freedom

Het proces overtrof mijn wildste dromen. Ik had op voorhand niet verwacht om zo kunnen groeien. Ik hou een kostbaar cadeau over aan deze sessies : mezelf!
Zou je de workshop aan anderen aanbevelen? Waarom wel/waarom niet? Ja

  • handvaten om in deze tijd jezelf te kunnen managen

  • Inzichten verwerven over mezelf, mijn plaats op aarde, mijn afkomst, …

  • Spiegel: ik zie mezelf beter (the good, the bad, the ugly en the beauty)    

  • Helende sessies

Veerle

Traject De Doorbraak: On the Wings of Freedom

Ik ging er voor een andere kijk op de wereld te krijgen en op een ander manier met dingen om te gaan en dat heb ik gekregen. It changed my life ❤️

Elvira

Traject De Doorbraak: On the Wings of Freedom

Ik heb zoveel geleerd en het heeft mij zoveel gebracht.  Ik keek telkens uit naar de volgende workshop. Op voorhand had ik al hoge verwachtingen en het was zelfs nog beter dan ik had gehoopt. Er kwamen zoveel zaken aan bod en het leek telkens op het juiste moment te komen. Het traject was heel verrijkend en ik prijs mezelf heel gelukkig dat ik dit heb mogen meemaken. Hierdoor ben ik enorm gegroeid en ik ben hiervoor heel dankbaar.  Dankjewel Birgit!

Sara

Hypnose en voedingstraject

Ik mag alleen maar dankbaar zijn dat ik Birgit heb mogen tegenkomen op mijn weg naar het "terug" vinden van mezelf.
Van ontreddering naar vertrouwen.
Van de grond onder mijn voeten voelen verdwijnen naar stevig in mijn schoenen staan.
Van somber naar lachen in de spiegel.
De keuze hebben om te kiezen!

Ik kies voor de doorbraak.

Arlette

Liesbeth Paeshuyse 

De behandeling van Liesbeth heeft me dicht bij mezelf gebracht. Ik ben altijd een bezige bij en loop soms een beetje mezelf voorbij. Op de tafel bij Liesbeth kon ik eerst moeilijk tot rust komen maar naarmate de tijd vorderde voelde ik meer en meer de diepe ontspanning in mijn lichaam komen en dommelde ik bijna in 😉 na de sessie voelde ik me heel stevig en heel geaard en leek het alsof de negativiteit van andere me niet meer kon raken.

Greetje

Birgit

De sessie bij Birgit was heel bijzonder. Mijn hulpvraag was niet heel duidelijk zijnde dat het bestond uit vragen op verschillende niveaus en van verschillende levensgebieden. Ik zag er zelf geen rode draad in. In de hypnose sessie werden de linken echter als spontaan gelegd. Ik kwam ook uit bij een heel grote sterke bron van energie die gewoon in mijn eigen lichaam woont en waar ik blijkbaar nog nooit eerder zo bewust contact me had gemaakt. Deze ervaring heeft me het geloof gegeven dat alle antwoorden vindbaar zijn in mezelf maar ik had Birgit gewoon even nodig om mee te kijken. 

Liesle

Birgit 

Diep in mij had ik het verlangen om mij meer open te stellen voor het ongekende maar had het gevoel dat ik hier niet bij kon komen en mensen me hierin niet zouden begrijpen. Ik was bijzonder blij te merken dat Birgit me begreep en ze voorstelde om via opstelling te ontdekken wat het antwoord was op mijn vraag. Via net de juiste vragen die Birgit stelde, kon ik afzakken in mezelf en daar voelen dat mijn verlangen er mocht zijn. Wat een openbaring, er mogen zijn. Dit inzicht heeft veel in beweging gezet en nog steeds…. een aanrader. 

Sofie

Voeding en hypnotherapie

Voor het eerst in mijn leven heb ik het gevoel dat er iets wezenlijks veranderd is mbt mijn eetstijl. Ik was er klaar mee om mijn lichaam niet meer te voelen, om niet meer te voelen wat mijn lichaam nodig heeft. Dankzij de begeleiding van Birgit ben ik terug ‘gezakt’ in mijn lijf en ervaar ik meer lichaamsbewustzijn. Ik ervaar letterlijk en figuurlijk dat tarweproducten mij aanzetten tot ongezond eten. Het lijkt wel of tarwe een soort drug is voor mijn lichaam omdat het hunkert naar steeds meer van dat. Anderzijds heb ik ook geleerd om actie te ondernemen wanneer ik verlang naar ongezonde voeding door uit deze situatie te stappen en te gaan kijken wat er op dat moment gebeurt met mijn lichaam, gedachten en emoties om vandaaruit een bewuste keuze te maken die overeenstemt met wat ik op dat moment nodig heb. Op korte tijd ben ik 11 kg afgevallen. Dit is mooi meegenomen. Wat ik belangrijker vind is dat ik me vitaal en energiek voel. Ik heb terug zin om dingen te ondernemen en aan te pakken. Ik heb zin in het leven!

Ilse

Voedings- en Familieopstellingen

Ik ben dankbaar dat ik proces van "Voeding en Opstellingen" heb mogen ervaren. Ik heb er ontdekt dat mijn voeding veel meer is dan het eten dat ik in mijn mond stop. In het proces heb ik aspecten van mezelf gevonden, nieuwe inzichten verkregen en nieuwe keuzes kunnen maken om vooruit te kunnen.
De opstellingen ervaren of observeren, samen met de warme en deskundige begeleiding van Birgit, heeft mij nieuwe kennis gegeven o.a. over waarom ik zo graag frietjes eet maar ook waarom ik regelmatig nekpijn heb. De heerlijke gezonde lunch en de drinkpauzes maakten de dag compleet en verteerbaar.

Veerle

Liesbeth Paeshuyse

De zachte en soms stevige aanraking aan mijn voeten voelde als een heerlijke reset. Enerzijds had ik tijdens de voetreflexologie en achteraf meer rust in mezelf maar de volgende dagen was het alsof ik nog vanalle inzichten kreeg. Ik ervaar Liesbeth als een zeer rustig en warm persoon.

Kim

Liesbeth Paeshuyse:

Mijn lichaam voelde al een tijdje niet optimaal, ik kon er niet echt de vinger opleggen maar voelde dat er ergens opstapelingen waren. Liesbeth haar zachtheid en vriendelijkheid gaf me al direct een gevoel van thuiskomen. Ik ervoer hoe ze met aandacht en verfijning mij behandelde en ondertussen ook antwoord gaf op vragen waar ik mee zat. De fysieke aanraking was best intens maar voelde zeer zeker als nodig. De heel zachte, energetische aanraking welke zo anders was dan de fysieke deed me met verbazing voelen hoe ook dit effect had op mijn hele lichaam. Ik heb 2 dagen de werking ervan fysiek kunnen voelen en mijn lichaam voelt meer opgelucht en open. Iets waar ik zeker nog eens voor ga kiezen. 

Maribel

Getuigenis Hypnotherapie Birgit

Ik kwam bij Birgit met een vraag rond zelfvertrouwen, vermoeidheid en spierspanning. Ze stelde op een rustige manier een aantal vragen. Het voelde onmiddellijk vertrouwd aan om met haar te babbelen. Door haar aanpak voelde ik me veilig en rustig om de Hypnose te ondergaan. Er was geen weerstand of angst, ik was heel erg benieuwd en vol vertrouwen.
Ik voelde me heel kalm tijdens de hypnose, Birgit hielp me om onnodige spanningen te laten wegvloeien en om de kracht te voelen die in mezelf aanwezig is. Ze gaf me ook een vraag mee waar ik eens bij stil mocht staan. Waar had ik mijn zelfvertrouwen achtergelaten, aan wie had ik mijn zelfvertrouwen weggegeven ? Daar probeer ik nu bewust bij stil te staan en in mijn kracht te gaan staan om ‘mijn’ zelfvertrouwen terug toe te eigenen. Het heeft onbewust vanalles in gang gezet, ik heb mij ook een tijdje heel moe gevoeld, maar tegelijkertijd voel ik dat er iets in beweging is gezet.
Het heeft me geholpen om terug in een positieve flow te geraken, op een moment dat alles vast leek te zitten.
Dankjewel Birgit

Ann

Getuigenis opstelling Birgit

Toen Birgit me voorstelde om een opstelling te doen, wist ik niet wat ik hiervan moest verwachten. Maar omdat ik het gevoel had geblokkeerd te zitten, stemde ik toe. Het voelde vertrouwd om dit met haar eens te ervaren. Ik liet de weerstand los en ging mee in de ervaring. Ik had een vreemde ervaring in mijn vrouwenlijn. Of ik was er in ieder geval verbaasd over. Het leek niet te kloppen, onlogisch zelfs. Maar ik besef nu dat het alles was behalve dat. Het heeft me duidelijk gemaakt dat ik iets belangrijks uit mijn verleden nog niet helemaal heb kunnen loslaten. Soms zit je zo te focussen op iets en dan is een opstelling een omgekeerde beweging. Je gaat het grotere geheel bekijken, uitzoomen als het ware. En dat kan serieuze inzichten geven. Amai. Ik merk nu dat ik daar nog bewust mee bezig mag blijven en voel dat er iets veranderd is. Ook al kan ik niet precies uitleggen wat het is. Birgit gaf me een duwtje in de rug, zonder iets te forceren. Ik wil heel graag nog eens een opstelling doen bij Birgit om ook andere aspecten dieper in beweging te krijgen. 

Claudia

Contacteer ons voor een afspraak!

bottom of page