Getuigenissen

Knowledge is a treasure, but practice is the key to it.”
Lao Tzu

Contacteer ons

Liesbeth Paeshuyse 

De behandeling van Liesbeth heeft me dicht bij mezelf gebracht. Ik ben altijd een bezige bij en loop soms een beetje mezelf voorbij. Op de tafel bij Liesbeth kon ik eerst moeilijk tot rust komen maar naarmate de tijd vorderde voelde ik meer en meer de diepe ontspanning in mijn lichaam komen en dommelde ik bijna in 😉 na de sessie voelde ik me heel stevig en heel geaard en leek het alsof de negativiteit van andere me niet meer kon raken.

Greetje

Birgit

De sessie bij Birgit was heel bijzonder. Mijn hulpvraag was niet heel duidelijk zijnde dat het bestond uit vragen op verschillende niveaus en van verschillende levensgebieden. Ik zag er zelf geen rode draad in. In de hypnose sessie werden de linken echter als spontaan gelegd. Ik kwam ook uit bij een heel grote sterke bron van energie die gewoon in mijn eigen lichaam woont en waar ik blijkbaar nog nooit eerder zo bewust contact me had gemaakt. Deze ervaring heeft me het geloof gegeven dat alle antwoorden vindbaar zijn in mezelf maar ik had Birgit gewoon even nodig om mee te kijken. 

Liesle

Liesbeth Paeshuyse

De zachte en soms stevige aanraking aan mijn voeten voelde als een heerlijke reset. Enerzijds had ik tijdens de voetreflexologie en achteraf meer rust in mezelf maar de volgende dagen was het alsof ik nog vanalle inzichten kreeg. Ik ervaar Liesbeth als een zeer rustig en warm persoon.

Kim

Liesbeth Paeshuyse:

Mijn lichaam voelde al een tijdje niet optimaal, ik kon er niet echt de vinger opleggen maar voelde dat er ergens opstapelingen waren. Liesbeth haar zachtheid en vriendelijkheid gaf me al direct een gevoel van thuiskomen. Ik ervoer hoe ze met aandacht en verfijning mij behandelde en ondertussen ook antwoord gaf op vragen waar ik mee zat. De fysieke aanraking was best intens maar voelde zeer zeker als nodig. De heel zachte, energetische aanraking welke zo anders was dan de fysieke deed me met verbazing voelen hoe ook dit effect had op mijn hele lichaam. Ik heb 2 dagen de werking ervan fysiek kunnen voelen en mijn lichaam voelt meer opgelucht en open. Iets waar ik zeker nog eens voor ga kiezen. 

Maribel

Birgit 

Diep in mij had ik het verlangen om mij meer open te stellen voor het ongekende maar had het gevoel dat ik hier niet bij kon komen en mensen me hierin niet zouden begrijpen. Ik was bijzonder blij te merken dat Birgit me begreep en ze voorstelde om via opstelling te ontdekken wat het antwoord was op mijn vraag. Via net de juiste vragen die Birgit stelde, kon ik afzakken in mezelf en daar voelen dat mijn verlangen er mocht zijn. Wat een openbaring, er mogen zijn. Dit inzicht heeft veel in beweging gezet en nog steeds…. een aanrader. 

Sofie

Getuigenis Hypnotherapie Birgit

Ik kwam bij Birgit met een vraag rond zelfvertrouwen, vermoeidheid en spierspanning. Ze stelde op een rustige manier een aantal vragen. Het voelde onmiddellijk vertrouwd aan om met haar te babbelen. Door haar aanpak voelde ik me veilig en rustig om de Hypnose te ondergaan. Er was geen weerstand of angst, ik was heel erg benieuwd en vol vertrouwen.
Ik voelde me heel kalm tijdens de hypnose, Birgit hielp me om onnodige spanningen te laten wegvloeien en om de kracht te voelen die in mezelf aanwezig is. Ze gaf me ook een vraag mee waar ik eens bij stil mocht staan. Waar had ik mijn zelfvertrouwen achtergelaten, aan wie had ik mijn zelfvertrouwen weggegeven ? Daar probeer ik nu bewust bij stil te staan en in mijn kracht te gaan staan om ‘mijn’ zelfvertrouwen terug toe te eigenen. Het heeft onbewust vanalles in gang gezet, ik heb mij ook een tijdje heel moe gevoeld, maar tegelijkertijd voel ik dat er iets in beweging is gezet.
Het heeft me geholpen om terug in een positieve flow te geraken, op een moment dat alles vast leek te zitten.
Dankjewel Birgit

Ann

Getuigenis gezondheidsmeting Birgit

Omdat ik het belangrijk vind om mijn lichaam gezonde voeding te bieden en zo gezond en energiek te blijven, ging ik langs bij Birgit om eens een beeld te krijgen van hoe mijn lichaam er aan toe was. Ik was al vrij veel bezig met natuurlijke gezondheid en vind het belangrijk om preventief mijn gezondheid goed te houden. Beter voorkomen dan genezen. De score was over het algemeen heel goed, met hier en daar kleine aandachtspunten. Door het consult bij Birgit werd ik me ook weer even terug bewust dat ik weer een paar voedingsgewoonten in mijn leven had laten sluipen, die niet zo goed voor me zijn. Dus dat was een goede eye-opener om hier terug wat dingen aan te passen. Ik kreeg nadien het rapport doorgestuurd met heel individueel advies, echt heel gedetailleerd van toepassing op mij. Want ieder lichaam is anders en heeft andere dingen nodig. En om dit te ondersteunen gaf ze ook nog wat tips voor visualisaties om mijn lichaamscellen te ondersteunen om oude verzuring los te laten zodat ik dan beter kan voelen wat mijn lichaam nodig heeft. Ik was blij om te zien dat mijn lichaam best wel gezond is en dankbaar voor het advies, zodat ik nog beter kan zorgen voor mijn lijf en gezond kan blijven en genieten van het leven. Dikke merci Birgit

Ingrid

Getuigenis opstelling Birgit

Toen Birgit me voorstelde om een opstelling te doen, wist ik niet wat ik hiervan moest verwachten. Maar omdat ik het gevoel had geblokkeerd te zitten, stemde ik toe. Het voelde vertrouwd om dit met haar eens te ervaren. Ik liet de weerstand los en ging mee in de ervaring. Ik had een vreemde ervaring in mijn vrouwenlijn. Of ik was er in ieder geval verbaasd over. Het leek niet te kloppen, onlogisch zelfs. Maar ik besef nu dat het alles was behalve dat. Het heeft me duidelijk gemaakt dat ik iets belangrijks uit mijn verleden nog niet helemaal heb kunnen loslaten. Soms zit je zo te focussen op iets en dan is een opstelling een omgekeerde beweging. Je gaat het grotere geheel bekijken, uitzoomen als het ware. En dat kan serieuze inzichten geven. Amai. Ik merk nu dat ik daar nog bewust mee bezig mag blijven en voel dat er iets veranderd is. Ook al kan ik niet precies uitleggen wat het is. Birgit gaf me een duwtje in de rug, zonder iets te forceren. Ik wil heel graag nog eens een opstelling doen bij Birgit om ook andere aspecten dieper in beweging te krijgen. 

Claudia

Contacteer ons voor een afspraak!

Maak een afspraak