top of page

Mentaal en emotioneel welzijn

“Het leven gaat niet over wachten tot de storm voorbij is … Het gaat over leren dansen in de regen.”Viviane Greene

De schoonheid van 'moeilijke relaties'
De schoonheid van 'moeilijke relaties'

De schoonheid van 'moeilijke relaties

Je verwacht vreugde en liefde van menselijke relaties. In de realiteit is dit vaak heel anders bij je partner, ouders, kinderen, collega's, vrienden.


Je voelt je teleurgesteld, je krijgt rake opmerkingen, je wordt niet gezien en gehoord. Misschien weet je niet welke kant je op moet. Je bent radeloos omdat je niet meer weet hoe je best reageert. Je gaat goedkeuring zoeken bij de ander maar je blijft je ongelooflijk geïrriteerd voelen. Dit zijn allemaal tekenen dat je jezelf op een bepaalde manier kwijt bent.


Ook al ben je overtuigd dat de ander verkeerd is, toch voel je dat er bij jezelf vanbinnen ook iets gebeurt. Je verliest je kalmte en je verliest je houvast. Je voelt je geraakt en dat is vervelend en doet pijn.


Het klinkt misschien bizar als ik zeg dat in die pijn een kans zit om jezelf te leren kennen en begrijpen. Het is jouw eerste stap om voor een andere houding of richting te kiezen. Een stap naar heling. Deze nieuwe houding kan je relatie versterken en soms ook niet.


In een begeleidingstraject krijg je lichaamsgerichte sessies die diepgaand werken. Er wordt ingezet wat nodig is: Gesprek, systemisch coachen, hypnosetherapie, relaxatie, ademhaling, ...

foto1.jpg

Stress- en Burn-Outtrajecten

Stress, overspanning en burn-out zijn termen die vaak door elkaar gebruikt worden.

- Bij negatieve stress kom je onder druk te staan en je vindt geen goede manier om terug tot rust te komen.

- Als stresssignalen te lang aanhouden kan dit leiden tot overspanning.

- Burn-out gaat over lichamelijke en mentale uitputting. Hieraan gaat een heel langdurig proces van chronische overbelasting vooraf.

Er valt veel te leren, zeker uit de moeilijkste momenten van je leven. Stresssignalen brengen je tot stilstand zodat je je bewust kan worden van wat je denkt, voelt en ervaart. Zo vind je terug energie en daadkracht in je werkende en persoonlijke leven, met nieuwe inzichten en een gezond perspectief.

Als multidisciplinair team zorgen we voor individuele begeleiding op maat. We zijn gespecialiseerd in de aanpak van stress en burn-out.

Alles is op maat van wat je nodig hebt – herstel gebeurt op fysiek, emotioneel en mentaal niveau

Stress- en Burn-Outtrajecten
Systemisch coachen

Systemisch coachen

Mensen zijn gewoontedieren en het lijkt wel of die gewoontes onzichtbaar aan ons blijven trekken. Ergens blijf je trouw aan je opvoeding, de cultuur of de maatschappij. Om je eigen weg uit die gewoontes te vinden en een doorbraak te maken is er ‘systemisch coachen’. Door deze diepgaande coaching techniek ga je ánders kijken en zoeken naar antwoorden die je op het eerste zicht niet kent. Zowel de blokkade als de oplossing wordt zichtbaar. 

We werken meestal individueel met vloerplaten of kleine figuurtjes. Zo kan je makkelijker gaan voelen en ervaren wat een rol speelt. Deze manier van werken is gebaseerd op systeemwerk (of familie-opstellingen van Bert Hellinger). Meer info...

Moest je nieuwsgierig zijn en niet precies weten of systemisch werken iets voor jou is: regel gerust een gratis kennismakingsgesprek.

Systemisch coachen
Hypnose - Hypnobirthing

Hypnose - Hypnobirthing - Hypnose bij angsten, fobieën en chronische pijn

Wat houdt jou tegen om voluit te kunnen leven? Angsten, het verleden, zaken waar je geen zicht op hebt? Via hypnose en het voorgesprek krijg je een dieper inzicht in wat je belemmert en hoe je je doel kan bereiken. Dit voorkomt dat onbewust gedrag herhaald blijft. Mijn ervaring met mensen en hypnose heeft me geleerd dat iedereen de kracht en het talent in zich heeft om problemen of belemmerende gedachten en gedragingen op te lossen. Je gaat gewoon in je eigen kunnen geloven en dat ook inzetten. 

Specialisaties: gewicht, stoppen met roken, hypnobirthing voor aanstaande moeders, angsten, fobieën en chronische pijn en persoonlijke groei.

Voor meer info over Hypnobirthing voor aanstaande moeders en Hypnose bij angsten, fobieën en chronische pijn lees hier verder...

Hypnose - Hypnobirthing
Zelfheling via lichaamswerk

Lichaamsgerichte Coaching

Lichaamsgericht coachen gaat over ‘luisteren naar je lichaam’, waar zit er spanning en wat wil je lijf je eigenlijk vertellen.  Lies Paeshuyse is ‘slechts’ een begeleider want alles wat jouw lichaam aangeeft is ‘juist’. Door hier aandacht aan te geven ipv het weg te duwen, komt er ontspanning en ruimte en een lichter gevoel. 

 

Wil je meer weten over wat Lichaamsgericht coachen inhoudt? Je kan bij Lies snel terecht voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Zelfheling
554696_41fb2e4fb0ce41029480c605398f02d3~mv2.jpg

Transformatie: van de oude naar de nieuwe wereld

Wil je een wereld betreden waarin je authentiek, trots, en zelfverzekerd bent? Een wereld waarin je leeft vanuit je innerlijke wijsheid en voelt dat het leven van je houdt? Dan is transformatie iets voor jou.

Transformatie is een proces van verandering waarbij je de oude wereld achter je laat en de nieuwe wereld omarmt. In deze tekst leer je hoe je dat kunt doen door:

  • Goed voor jezelf te zorgen

  • Je angsten en oude overtuigingen los te laten

  • Innerlijke vrede, spirituele en materiële voldoening, en tevredenheid te bereiken

Ben je klaar voor de nieuwe wereld?

Lees dan verder en ontdek hoe je jezelf kunt transformeren. 😊

Persoonlijke ontwikkeling
bron code stoel

Energetische Bron-Code-stoel

De Bron-Code-stoel is een stoel die is ontworpen door Monique Timmers om specifieke programma’s, herinneringen en conditioneringen te wissen die je weghouden van wie je werkelijk bent. De stoelzittingen zorgen voor vitalisering en zelfheling op een moeiteloze manier, in je eigen tijd... waardoor onze gezondheid, levensvreugde en doelgerichtheid verhoogd worden. De behandelingen zijn gericht om je verder te ontwikkelen in je spirituele groeiproces. Het kan langzaam gaan of in één keer.

 

WIL JE MEER INFO OVER DE WERKING VAN DE STOEL?

Bron code stoel

Contacteer ons voor een afspraak!

bottom of page