top of page

Blog

Zoeken

Ontdek-je-authentieke-eetpatroon: online in facebookgroep

Bijgewerkt op: 5 mrt. 2022Alle dagen eten en leven met volle goesting én kunnen stoppen als het genoeg is! Dat is het doel.


Is eten, gezondheid en gewicht voor jou een beladen onderwerp waar je je geregeld ongelukkig en schuldig over voelt? Sukkel je van het ene dieet naar het andere? Kies je te vaak voor voedingsmiddelen die je gezondheid niet dienen? En gaf je al tonnen uit aan de dieetindustrie? Wat zit er toch in de weg om je doelen te behalen?


Wat er in de weg zit? Je oude gewoontes… en die zijn op te ruimen. Ik richt me op mensen die bereid zijn om bewuster te gaan leven, vanuit zichzelf. Te gaan voelen en nadenken vanuit zichzelf. Want het mooie is dat je een gelukkiger en gezonder leven zelf in gang kunt zetten door de juiste mindset. Gezondheid is niet te koop maar wel zelf te creëren!


Ik ben diëtiste en hypnotherapeut en ik geloof in de kracht van een groep waar je elk individueel en toch samen naar hetzelfde doel werkt. Dus: Doe mee aan het ‘ontdek-je-authentieke-eetgewoonte-programma’. Een opbouwend programma waarin alles wat je kan doen om een goeie mindset te krijgen naar een betere gezondheid wordt verwerkt.


7 weken lang worden er in een gesloten facebookpagina filmpjes, teksten, audio en beelden geplaatst. Deze bevatten informatie over voeding maar ook over hoe je je zelfsturing terugneemt, meditatie, hypnose, visualisatie, affirmatie, kinesiologie… Bovendien is er elke week een Q en A waarin je vragen kan stellen. Je mag ten allen tijden delen wat je ervaart en waar je hulp in nodig hebt.


Door een ticket te kopen voor de gesloten facebookpagina ‘Gezond-in-eigen-kracht’ heb je zes maanden lang toegang tot alle informatie.

Dit programma gaat verder waar andere programma’s stoppen. Deze keer mag het écht over jou gaan, over jouw lijf en over jouw leven. Want er is niets krachtiger dan je goed te voelen in je vel!


Het ontdek-je-authentieke-eetgewoonte-programma:

  • Verschillende types eetpatronen en wat past er bij jou? Bloedgroep – Chinese voedingsleer – Kinesiologie.

  • Naar jezelf en je reacties leren kijken in verschillende situaties om tot meer zelfkennis en zelfsturing te komen.

  • Link emoties, gedachten en eetpatroon doorbreken.

  • Rust vinden in jezelf.

  • Energie en spanning gaan ontladen en je weer kunnen opladen.

  • Helpende affirmaties leren inzetten en ze zelf ook maken om jezelf te ondersteunen.

  • Ontspanningsoefeningen en relaxatie.

  • De juiste mindset bereiken om helemaal in de flow te geraken.

  • De invloed van anderen door het eetpatroon van anderen daar los van komen en je eigen voedings- en bewegingspatroon creëren.

  • Je leert je eigen binnenwereld kennen.


Praktisch: Vanaf dinsdag 5 april beginnen we eraan: gedurende 7 weken geregeld een nieuwe Facebook live en daarnaast heel wat informatie, meditaties, hypnose, visualisaties, affirmaties en geluidsfragmenten. De rode lijn is: opbouwen naar innerlijk vrijheid om met smaak en gezonde gematigdheid van je eten te kunnen genieten. Als je dat wil kan je afslanken én je gezondheid te verbeteren.


De opnames en ander materiaal blijven tot eind oktober online, zodat je er niets hoeft te missen en de opnames die je het meest liggen kan je zo vaak opnieuw doen als je maar wil.


Investering: 299 euro voor lidmaatschap van de besloten groep.


Je kan je inschrijven via info@birgitgilis.be of 0473 96 73 73 of via deze link.

375 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page